Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Luksusvilla Vejle, Stouby – Rosenvold

 • 0
Aksel Nielsens Vej 10, 7140 Stouby, Danmark
Solgt
Luksusvilla Vejle, Stouby – Rosenvold
Aksel Nielsens Vej 10, 7140 Stouby, Danmark
 • 0

Video

Beskrivelse

LUKSUS VILLA PÅ STORPARCEL – TÆT VED STORE SKOVAhttps://youtu.be/yhDBKq-lZAcREALER I KUPERET SMUKT TERRÆN

CA. 2.000 M FRA ROSENVOLD STRAND OG LYSTBÅDEHAVN – TÆT VED VEJLE FJORD HOTEL

Drømmer du om masser af lys i din bolig, og rigtig god udenomsplads – så er her en fantastisk mulighed.

Villaen er opført i år 2005 i et kvarter udelukkende med storparceller. Ejeren af denne ejendom har opført ejendommen på 2 af disse storparceller, således at det samlede grundstykke er på ikke mindre end 6.910 kvm. Her findes en kæmpe have, som er særdeles velanlagt med plæner, bede, frugttræer, legeplads med rutschebane og meget mere. Ud over hovedbygningen på 208 kvm bolig, er der opført en anneksbygning med 95 kvm i 2 plan samt en 110 kvm stor bygning med dobbelt carport og redskabsrum.

Boligen er opført som et fuldmuret kvalitetsbyggeri, og ejeren har kompromisløst valgt bedste kvalitet ved materialevalget. Køkkenet er et håndlavet snedkerkøkken opsat af snedkermester Finn Jakobsen, Hornslet – samme snedker har i øvrigt bygget og monteret samtlige indbygningsskabe i alle værelser og i grovkøkken og bryggers.

Entréen er praktisk indrettet med masser af indbygningsskabe med sokkelskuffer og god plads til overtøj som til fodtøj. Gulvet er belagt med kinesisk skiffer. I køkken/alrum er der mod syd åbnet til kip på 1. salen, og et meget stort vinduesparti i ca. 5 meters højde giver rummet et fantastisk lysindfald. Herudover findes fra alrummet 2 dobbelte terrassedøre mod sydterrassen.  Stuen er delvis åben i forbindelse med alrummet – kun adskilt af en brændeovn med glaslåge til 2 sider. I stuen er der også udgang til terrasse vendt mod vest, hvor aftensolen kan nydes. Gulve i hele alrummet og i stuen er udført i massive 30 cm brede douglas planker fra Dinesen, og her findes alt i flot belysning fra spots i lofterne og til flotte væglamper (Occhio fra lampefeber i Århus). Lysdæmpere er ligeledes monteret på mange af lampestederne.

Køkkenet er særdeles velindrettet – og i en kvalitet langt ud over det sædvanlige. Der findes dobbelt håndvask på det ene køkkenbord og endnu en vask i den store arbejdsø i midten. Induktionskogeplade kombineret med gasblus og blandingsbatterier fra Vola. Sokkelskuffer under alle skabe og køkkenbordplader i hhv. stål og i granit. Fra køkkenet findes også en dobbelt terrassedør mod sydterrassen. Bag køkkenet findes et grovkøkken med masser af indbygningsskabe og udgang til østvendt terrassse.  Ved siden af entré og alrummet findes et stort badeværelse med gulve i granit og hvidpudsede vægge.

Trappen til 1. salen er som gulvene udført i kraftige planker fra Dinesen, og den er bygget så den følger den runde mur mod husets entré. Et flot gelænder i douglas gran er konstrueret specielt, så det følger rundingen hele vejen til 1. salen.

På 1. salen findes et repros med kik til køkken/alrummet og med et stort vinduesparti til et rummeligt kontor. Kontoret er indrettet i kvisten, således at der er vinduer på 3 sider. Her er desuden åbent til kip, hvor der yderligere er placeret velux vinduer på begge tagflader. Herudover er der indrettet 3 værelser, hvor vinduespartier er monteret, så de følger både ydermur og tagflade. Det giver et fantastisk lys i alle rum. 2 af værelserne er med hemse. Badeværelset er udstyret på samme måde, og har granitgulve og hvidpudsede vægge. Alle gulve på 1. salen er 20 cm brede planker fra Dinesen, og der er indbygningsskabe i alle rum (incl. repros) – alt udført af Finn Jakobsen.

Rundt om huset er anlagt terrasser mod såvel øst, syd og mod vest. Terrasserne er anlagt fuldstændig ugeneret fra resten af haven med skråninger fyldt med hostaer, roser og lav hækbeplantning. Alt anlagt så det er let at holde.

Annekset på 95 kvm i 2 plan er som hovedbygningen opført som et fuldmuret kvalitetsbyggeri. Stueplanet er  indrettet med værksted / hobbyrum, et stort bryggers / vaskerum og et rummeligt badeværelse. 1. sal er indrettet med en lille stue, et rummeligt køkken (snedkerkøkken af Finn Jakobsen) og et værelse. 1. sal er godkendt til beboelse.

Ud over annekset er der opført en 110 kvm træbygning med 2 carporte samt 2 meget store redskabsrum. Det ene rum har ud over indgangsdør også en port, således at man kan køre ind med plæneklipper / minitraktor.

Godt 500 m fra ejendommen ligger Naturbørnehaven Skovly (klik her) og Stouby Skole (klik her) er kun 1.500 m fra ejendommen. Den lokale Spar Købmand ligger kun ca. 800 m fra ejendommen.

Se i øvrigt lokalrådets film om Stouby og omegn : Klik her

Skitsetegning

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Detaljer

Updated on oktober 19, 2020 at 4:23 pm

  Øvrige detaljer

  • Kontantpris: 0
  • Udbetaling: 0
  • Ejerudgift: 2.669
  • Brutto/netto: 0/0
  • Boligareal: 208 m2
  • Anneks areal: 95 m2
  • Garage/carport areal: 110 m2
  • Grundareal: 6.910 m2

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 231
  • Liebhaverejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 8
  • Soveværelser
  • 3
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 208
  • 2005
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger