Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Penthouse lejlighed Vejle Fjord

H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop, Danmark
Solgt
Penthouse lejlighed Vejle Fjord
H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop, Danmark

Beskrivelse

H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop, Vejle Fjord. SOLGT.

LUKSUS EJERLEJLIGHED I FEM – STJERNET WELLNESS OG SPA HOTEL

EVENTUELT UDEN BOPÆLSPLIGT – SOM FRITIDSBOLIG ELLER HELÅRSBOLIG

ANVENDES P.T. SOM HELÅRSBOLIG

Området

Et at de smukkeste områder ved Vejle Fjord, tæt ved Munkebjerg-skovene – et særdeles kuperet terræn med såvel skovområder som strandarealer. Området er kendetegnet ved de mange gamle og meget smukke bygninger, der alle er opført som en del af de Kellerske anstalter, som blev etableret i år 1898. Samtlige de gamle bygninger er de seneste år blevet gennemgribende renoveret, og der er etableret konference og spa-hotel, luksus-ejerlejligheder og erhverv i bygningerne. Marinaen er blevet udvidet, restaurant og gallerier er blevet en del af havnemiljøet og ikke langt herfra er anlagt ny golfbane. Brejning by byder desuden på gode indkøbsmuligheder, og fra Brejning er der kun 10 min’s kørsel til Vejle og til motorvejsnettet. Med bil befinder man sig ca. 2 timer fra København, 2,5 time fra Hamborg og 40 minutter fra Billund lufthavn.

Lejligheden

Unik beliggenhed i det naturskønne Brejning tæt ved Munkebjergskoven og kun 5 minutters gang fra lystbådehavnen og med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Lejligheden er beliggende i Comwells kendte spa-hotel, øverst i hovedbygningen med den bedste udsigt over fjorden, så langt øjet kan række ud mod Kattegat og med Æbelø i baggrunden.

Allerede ved ankomsten bliver man betaget af de smukke gamle bygninger, og i det samme man træder indenfor i hotellets foyer, bliver man modtaget af en stemning, der emmer af afslapning og velvære. Flammerne fra et stort indbygget ildsted tager pænt imod, og stemningen krydres yderligere med stille baggrundsmusik. Lige ved indgangen findes elevator til de øvrige etager. Den øverste etage indeholder kun to lejligheder, og disse har deres egen private adgang via elevatoren.

En mindre og delvis åben entré fører os direkte ind i lejlighedens stue – et fantastisk rum i åben forbindelse med køkken/alrum, der i alt udgør ca. halvdelen af lejlighedens areal. Stue-afdelingen ligger under hotellets “midter-tårn”, hvilket har givet mulighed for at hæve lofthøjden til små 3 meter. Man får virkelig en følelse af rum, vidder og ikke mindst masser af lys. Gulvene er belagt med flotte egetræsplanker i 18 cm bredde, som giver en rigtig god kontrast til de lyse vægge og lofter. I stuen er der et hyggeligt indbygget ildsted og udgang til altan. I køkken-afdelingen er der udgang til en større altan med et 4-fløjet glasdørsparti, hvor alle døre kan åbnes og altanen således bliver integreret i alrummet. Køkkenet er HTH indrettet i hvidt med en koge-ø i midten og har tillige en altan mod gårdsiden. Fra køkken/alrum og den store altan har man den smukkeste udsigt over fjorden, og man kan lade blikket følge begge sider af fjorden helt ud til Kattegat, hvor Æbelø ligger i baggrunden. Her kan man nyde morgenkaffen under de smukkeste solopgange, og få en rigtig god start på dagen.

Vendt mod fjorden ligger soveværelse med altan og direkte adgang til eget badeværelse. Mod gårdsiden ligger yderligere et badeværelse og endnu et soveværelse. Badeværelserne fremtræder med lyse vægge og glasmosaik på gulvene samt vask / bord udført i granit. Der er håndklædevarmere og gulvvarme.

Oplev denne fantastiske lejlighed og ikke mindst de naturskønne omgivelser samt alle hotellets muligheder for at blive forkælet ud over det sædvanlige.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:09 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1888
  • Ejerlejlighed, Liebhaverbolig, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 3
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 188
  • 2006
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger