Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

LUKSUSVILLA – LIEBHAVERBOLIG KERTEMINDE

 • 0
Søvangsparken 65, 5300 Kerteminde
Solgt
LUKSUSVILLA – LIEBHAVERBOLIG KERTEMINDE
Søvangsparken 65, 5300 Kerteminde
 • 0

Beskrivelse

LUKSUSVILLA – LIEBHAVERBOLIG KERTEMINDE

Denne skønne luksus villa ligger for enden af en blind vej i et roligt vænge. Søvangsparken ligger med kort afstand til skoven, Sydstranden, fjorden, lokale sportsfaciliteterne og Kerteminde centrum. Den ideelle placering for den aktive familie. Endvidere byder Kerteminde på golf i verdensklasse ( Great Northern golfbanen), masser af kulturoplevelser, dejlige spisesteder, sejlsport samt den smukke gamle by med den vidunderlige Lillestrand.

Villaen henvender sig til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker eksklusive faciliteter og indretning. Her kan nævnes et fantastisk udemiljø med en stor træterrasse, hvor der er installeret et varmtvandsbassin, et mindre spabad samt varmvandsbruser. Bassinet holder 26 grader hele året rundt, så der er mulighed for at svømme mange baner mod strømmen alle årets 365 dage. Efter en skøn svømmetur kan man nyde resten af dagen og aftenen på den store overdækkede terrasse på hele 30 kvm.

Villaen er på 270 kvm under tag. Boligdelen er på 183 kvm, den opvarmede og isolerede dobbelt garage med elporte er på 59 kvm og endelig et træningsrum på 28 kvm.

Fra den store parkeringsplads foran huset er der adgang via en nydelig entre. Fra entreen kommer man ind i det store køkken/alrum, der ligger i forlængelse af opholdsstuen. Det store elegante køkken er med 2 x ovne, 2 x kogeplader og et køle/fryseskab samt en spisesektion med plads til 4 personer.

Der er indlagt fjernvarme i huset, og lavet gulvvarme i alle rum – incl. i garagen. Herudover er der installeret Genvex ventilationsanlæg, således at husets indeklima er i top (meget allergi venligt). Alle hårde hvide varer i huset er næsten nye ( 2018 og 2019) og af bedste kvalitet.

Der er gennemgående loft til kip i hele huset, hvilket skaber en spændende og behagelig rumfornemmelse.

Fra entreen og garagen er der indgang til husets bryggers. Her er der vaskefaciliteter, masser af indbyggede skabe og adgang til teknikrummet, som bl.a. er udstyret med et blødtvandsanlæg til hele huset.

Fra køkken/alrum er der indgang til master bedroom med eget super lækkert badeværelse med bl.a. et fritstående badekar. Videre er via en gang adgang til 4 skønne, store værelser, et lækkert badeværelse og ikke mindst en helt fantastisk ”vinkælder”. Det er enhver mands drøm, og den skal bare opleves. Endelig kan man fra køkken/alrummet træde direkte ud til det skønne udemiljø.

Villaen har en stor ugeneret have, der er anlagt, så den er meget let at holde.

Alt i dette hus er af den ypperste kvalitet og opfylder alle de ønsker, man kan have til en luksusvilla. Skulle køber være interesseret, kan en del af interiøret og møblerne følge med i handelen efter nærmere aftale.

Detaljer

Updated on februar 13, 2024 at 10:03 am

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 512
  • Kvalitetsvilla, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 5
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 183
  • 2007
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger