Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Luksus sommerhus Vejle Fjord, Børkop

Vigen 78, 7080 Børkop, Danmark
Solgt

Luksus sommerhus Vejle Fjord, Børkop

Vigen 78, 7080 Børkop, Danmark

Beskrivelse

Vigen 78-80, 7080 Børkop

LYT TIL BØLGERNE DØGNET RUNDT – SOMMERHUS I FØRSTE RÆKKE TIL VEJLE FJORD

Er du kun til det HELT ultimative – og vil du IKKE gå på kompromis ……. så er her et rigtigt godt tilbud, hvor du får et hyggeligt og fuldstændigt gennemrenoveret sommerhus i luksus klassen, og med den allerbedste beliggenhed direkte til Vejle fjord ved Andkær Vig.

Huset ligger hævet over vandlinien med små 10 meter, på toppen af en kystsikret skråning. Stue og terrasse er placeret så tæt på bøglerne, at havet nærmest kommer helt ind i stuen, og ophold på terrassen svarer til en tur på stranden – blot med en endnu bedre udsigt.

Ejendommen består af 2 matrikler på i alt 1.707 kvm, og begge matrikler er beliggende direkte til fjorden i forlængelse af hinanden. Huset er placeret i den ene ende, således at der er fuld udnyttelse af haven. Bag huset (mod vejen) er anlagt to parkeringspladser med plads til i alt 4 biler. På havematriklen er opført et lille hus / skur og en træterrasse – begge dele forventes fjernet, da der ikke er tilladelse hertil grundet strandbeskyttelsen. Jordstykket er således alene til brug for en dejlig have og ekstra parkeringsmulighed til gæster m.v.

Selve huset består af 2 bygninger, som er sammenkædet med en stor træterrasse og en overdækket del, hvor der bl.a. er indrettet udendørskøkken m.v. Bygning 2 er indrettet som bryggers, værksted og opmagasinering og bygning 1 er selve sommerhuset. Huset er opført med 48 kvm beboelse og ekstra 9 kvm udestue. Udestuen er dog integreret i resten af huset, og hele facaden mod vandet består af store vinduespartier fra gulv til loft – her er virkelig tale om panoramaudsigt i 1. række. Hele huset er gennemrenoveret og fremtræder som helt nyt. Der er isoleret nedefra og lagt gulvvarme (dog ej i soveværelse), der er isat ny isolering i vægge og på lofter, og samtlige installationer til både el- og vandforsyning er fornyet.

Indvendigt er huset absolut smagfuldt indrettet. Gulve er lagt i 30 x 60 cm skiffer, og disse er gennemgående i hele huset (dog ej i soveværelse). Lamper på vægge og lofter er integrerede, således at synlige ledninger undværes. Belysningen er i vid udstrækning hentet hos Lumiere i Vejle, og alt fremtræder rigtigt lækkert. Køkkenet er fra Svane og er udført i valnød, der fylder rummet med en rigtig flot glød som en god kontrast til de sorte gulve og hvide vægge. Køkkenet er praktiskt indrettet med masser af skuffeplads, integreret opvaskemaskine, armatur i Quooker m.v. En hel endevæg er dog udført i glatte hvide låger, der nærmest bliver ét med væggen, og på den måde fremtræder som en integreret del af væg / indretning. Således undværes overskabe ved køkkenbord / arbejdsplads, hvilket får hele rummet til at fremtræde mere luftigt og rummeligt. Alle hvidevarer er af mærket Siemens.

Overalt fra entré, køkken og fra hele stuen kan man nyde den fantastiske udsigt. Fra udestuen findes en dobbelt glasdør med adgang til en stor træterrasse. Terrassen er anlagt i en vinkel rundt om stue og udestue, så uanset om det blæser eller det er stille, kan man altid finde en dejlig plads, hvor der stadig er den skønneste udsigt og nærhed til vandet.

Inde i huset er der ved entré indrettet toilet og badeværelse – ligeledes med store gulvklinker i skiffer. Der er væghængt toilet, vaskarrangement i lys granit med underskabe i massiv teaktræ, håndklædevarmer m.v. – alt fremtræder lækkert og nyindrettet.

Overfor badeværelset findes soveværelse, der er sammensat af et garderoberum og en soveafdeling – begge rum har faste tæpper overalt. Som beskrivelsen fortæller, er der masser af indbygningsskabe og rigtig god plads.

I stuen findes en såkaldt hemsetrappe til loftetagen. Her er der indrettet to rum (hemse uden fuld ståhøjde), som kan anvendes som gæstesoveværelse, legeværelse til børn, opmagasinering m.v. Der er monteret vindue i begge gavlender og loftlemmen er udført i plexiglas, som giver et let lysindfald fra oven.

Bag huset er der anlagt en stor træterrasse, der binder selve huset sammen med en lille bygning, hvor der er indrettet bryggers m.v. En del af terrassen er overdækket, og gør at bryggersbygningen fremtræder som en integreret del af huset, og selve overdækningen er stor nok til, at der også er indrettet et udendørs køkken med køkkenbord med vask, kogemulighed og god plads til grillen. Der er opsat emhætte, hvor grillen skal parkeres og også mulighed for en udendørs spiseplads, hvis det skulle begynde at dryppe lidt en aften. Bryggerset er praktisk indrettet med køkkenbord med vask, vaskemaskine og tørretumbler (alt stadig Siemens). Bag bryggers findes et rum til opmagasinering eller anvendelse som viktualie eller lign.

Alt i alt en meget speciel og meget spændende ejendom i absolut høj standard.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:08 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1943
  • Luksussommerhus, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 3
  • Soveværelser
  • 1
  • Badeværelse
  • 57
  • 1927
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger