Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Liebhaverejendom Stenløse

Maglevadvej 2, 3660 Stenløse, Danmark
Solgt Lignende søges

Liebhaverejendom Stenløse

Maglevadvej 2, 3660 Stenløse, Danmark

Beskrivelse

Maglevadvej 2, 3660 Stenløse

LANDEJENDOM STENLØSE – 2 MINUTTER FRA BYEN – MASSER AF PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

LUKSURIØS INDRETNING – KÆMPE KØKKEN/ALRUM OG STUE

LÆKKER VOKSENAFDELING – SEPARAT BØRNE / TEENAGE AFDELING

MINDRE END 5 MINUTTER TIL SKOLE AD STI OG SMÅ VEJE

MINDRE END 1.500 METER TIL STENLØSE CENTRET

8.335 KVM GRUND MED EGEN LILLE SKOV – UDSIGT OVER MARKER

Tømrermesterens eget hus.

Ude på landet og lige ved siden af byen – afstand til Rådhuspladsen i København er kun 28 km eller 1/2 times kørsel.

Ejendommen er beliggende på en 8.335 kvm stor grund lige ved bygrænsen til Stenløse. Her er marker på begge sider af ejendommen, og den meget lange grund består af bl.a. en lille skov samt en lækker og ugeneret have. Hovedbygningen er opført i 3 længer. Oprindeligt er ejendommen opført i år 1907, men den midterste længe er i år 2007 blevet revet ned og erstattet af en helt ny bygning. Den ene sidelænge, der oprindeligt var stuehusbygningen, har gennemgået en lettere renovering, og fremstår indflytningsklar i stueetagen, hvor 1. salen stadig trænger til istandsættelse. Den tredje længe er udnyttet som udhus i den ene ende, og med fyrrum i den anden ende. Her er installeret et pillefyr, der forsyner hele ejendommen med varme. Udover pillefyret er der i ejendommen installeret et varmegenindvindingsanlæg, så indeklimaet er perfekt.

På den ene side af hovedbygningerne er i år 2008 opført en ny dobbelt carport med tilhørende redskabsrum på i alt 65 kvm. Redskabsrummet på 19 kvm er isoleret og her er indrettet et lille toilet med bad. På den anden side af hovedbygningerne findes endnu en udhusbygning. Denne bygning er fra gammel tid, men har fået ny facade og tag, således at bygningerne matcher udefra.

Rundt om ejendommen er anlagt terrasser med fliser, ligesom hele gårdspladsen imellem bygningerne er flisebelagt og udnyttet som en stor terrasse. Foran carporten findes en stor flisebelagt indkørsel med plads til adskillige biler.

Det nyopførte stuehus er praktisk indrettet, og på en måde så hele familien kan være samlet. Her er lagt vægt på store rum og masser af lys og luft. Eksempelvis har man valgt kun at udnytte halvdelen af 1. salen, og dermed lade loftet i stuen gå helt op til kip. Tagfladerne for forsynet med store velux vinduer og i stueetagen er der fra stuen og køkkenet ikke mindre end 3 dobbelte terrassedøre med udgang til forskellige terrasser på tre sider af bygningen. Køkkenet er opført i åben forbindelse med stuen, og fungerer således også som en del af samlingspunktet for familien. Køkkenet er fra Trend, hvor man udfører indivduelle køkkenopsætninger efter kundernes behov – et køkken i særdeles høj kvalitet. Her er alt i hårde hvidevarer der primært er af mærket ATAG, masser af store skuffesystemer, Quooker og mange andre lækre detaljer. Bag køkkenet er indrettet et grovkøkken, og bag grovkøkken er indrettet et meget stort bryggers med indgangsdør fra parkeringspladsen. Såvel grovkøkken og bryggers er udført i elementer fra HTH køkken og indbygningsskabe. Lige ved sammenbygningen til den gamle sidelænge, er der indrettet et badeværelse, der samtidig fungerer som gæstetoilet. Gulve i bryggers, grovkøkken, entré og badeværelse er lagt i flotte lyse klinker i 30×60 og i resten af stueplanet er der lagt flotte egetræsplanker i 22 mm. I gangarealet mod stuen fører en meget let og elegant trappe til 1. salen. Trappen er bygget med en meget let stigning, og er yderst behagelig og sikker at færdes på. Samtidig er den opført i et meget let design med tynde stålplader forsynet med kraftige egetræsplanker som trin – og intet gelænder. På 1. salen er indrettet et stort repros / stue med store kvistpartier på begge sider af bygningen. Rummet er åbent ned til stueplanet og elegant afgrænset af et flot stålgelænder. Samme elegante gelænder er opført rundt om trappen til 1. salen. Det omtalte repros er samtidig bygget i åben forbindelse med soveværelset, og bliver på den måde en integreret del af soveværelset – et åbent rum, hvor man også kan nyde udsigten over markerne. I selve soveafdelingen findes masser af indbyggede skabe, og bag soveværelset er indrettet et stort og meget lækkert badeværelse. Alt i bygningen er indrettet og udført i bedste materialer og af en meget kritisk håndværker. Eksempelvis er alle indvendige døre massive døre fra Swedoor. De er alle udført i nødetræ og med skjulte hængsler. I hele bygningen er der lagt gulvvarme – både i stueplan og på 1. salen.

Fra gangarealet i stueplanet findes en indgang til sidelængen, som er det gamle stuehus. Længen er indrettet med en stue og 4 værelser samt en trappehall med adgang til 1. salen. Her findes der yderligere 2 – 3 værelser, men nogen istandsættelse må påregnes. Fra trappehall er der udgang til terrassen på gårdspladsen.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:07 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2039
  • Liebhaverejendom, Blandet bolig og erhverv, Landejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 10
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 391
  • 2005
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger