Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Liebhaverejendom landejendom Vejle

 • 0
Mejslingvej 80, 7100 Vejle, Danmark
Solgt
Liebhaverejendom landejendom Vejle
Mejslingvej 80, 7100 Vejle, Danmark
 • 0

Beskrivelse

Lavenergihus “A” fra år 1855

– ja, den er god nok – årligt varmeforbrug kr. 10.500.

 

416 KVM indflytningsklar landejendom – Parklignende have med søer og vandløb – 15 minutter til Vejle centrum

 

Pragtfuld landejendom velbeliggende på 25.000 kvm idyllisk jordstykke – omgivet af store træer og helt ugeneret for omgivelserne. Have med flere søer og en lille å, der løber gennem haven med små romantiske og hvidmalede broer. En oase kun 15 minutters kørsel fra Vejle Centrum – et fristed, hvor der er plads til udfoldelser for den pladskrævende familie – både ude og inde.

Stuehuset er i 2 plan på i alt 416 kvm bolig. Det er oprindeligt opført i år 1855, men er de seneste år blevet gennemgribende renoveret. Sælger har lagt vægt på at indrette boligen, således at 1. salen er sammenhængende med stueetagen. Dette er gjort ved at åbne etageadskillelsen flere steder – herunder i det store køkken – således at den store stue på 1. salen har view ned over køkkenet, og samtaler således også kan foregå let mellem etagerne. Dette giver tillige en rigtig god rumfornemmelse, eftersom at 1. salen er åben til kip. I ejendommens hall har man ligeledes åbnet til 1. salen. Her fører desuden en trappe til 1. salen – og hele hallen får således det samme view helt op til kip på 1. salen. På 1. salen er monteret mange store skråvinduer i 2 niveauer, hvilket giver ikke kun stuen, men også køkkenet og ejendommens hall et fantastisk lysindfald.

Stuehuset er indrettet med i alt 3 stuer, 5 værelser, 2 badeværelser / 3 toiletter, køkkenalrum med tilstødende grovkøkken / viktualierum samt et stort bryggers med masser af god skabs- og arbejdsplads. Bag bryggers findes bagindgang med indgang umiddelbart sammen med indgang til garagen.

Køkkenet er indrettet med en stor arbejdsø i midten og åbent til 1. salen. Låger er udført med hvide fyldninger, integrerede hvidevarer og en kraftig bordplade i lys ask. Køkkenet er fra Invita, vasken er udstyret med quooker, der er masser af skuffer og rigtig god skabs- og arbejdsplads. Endevæggen i køkkenet er indrettet som kogested, hvor hele bordpladen er lagt i sort granit. Herudover findes indgang til et grovkøkken, der ligeledes er indrettet som viktualierum. Bag køkkenet er indrettet bryggers med masser af indbygningsskabe – alt ligeledes fra Invita – og alle gulve i såvel bagindgang, bryggers, grovkøkken og selve køkkenet er lagt i store sorte klinker i 30×60 cm. Ved baggang bag bryggers er i øvrigt indrettet lækkert lille vinrum.

De to badeværelser / 3 toiletter er alle indrettede med samme sorte gulvklinker i 30×60 cm, og med skabe m.v. fra Invita. Den samme stil med gulvklinker går igen i husets hall. Trappen til 1. sal er udført i lys ask, og samtlige gulve på 1. salen er ligeledes lagt i lys ask. På 1. salen er alle gamle bjælker og hanebåndspær nænsomt renset ned og holdt synlige. Værelserne på 1. salen er store, og der er indrettet et walk-in til det ene værelse. Det andet værelse har udgang til en stor tagterrasse. Hele den store stue på 1. salen er forsynet med et væld af store velux vinduer i flere niveauer, der sammen med lofterne til kip, giver et fantastisk lysindfald og en unik rumfornemmelse.

I stueetagen har man bevaret en del af de gamle værdier med bl.a. stuklofter, gamle fyldningsdøre m.v. – gulve er enten gamle afhøvlede plankegulve, eller nyere gulve lagt i fyrretræ. Fra såvel køkken og fra stuen er der udgang til en terrasse, der er anlagt i træ i hele husets længde – ca. 25 meter. Herfra kan man nyde udsigten ned over haven med åen, de små hvidmalede broer og søen for enden af haven.

Garagen er opført på 112 kvm og indeholder ud over fyrrum med jordvarmeanlægget 2 separate rum til anvendelse som garager. Hvert rum har egen port og det ene rum er indrettet med lofter og vægge, som er isolerede. Porten er dog bevaret i den oprindelige stil (og dermed u-isoleret) – for at matche udseendet udefra. Garagen er forsynet med stik til elbil.

Den sidste længe af ejendommen er indrettet som ét stort rum. En del af længen har åbent til kip og der er monteret en høj port, således at høje køretøjer kan komme ind. Resten af længen er adskilt mellem stueplan og loftetagen med kraftigt betondæk. Portadgangen til længen er anlagt således, at trafikken føres uden om den private del af ejendommen og den private gårdsplads. Her er således muligheder for indretning til mange forskellige typer erhverv eller hobby.

Ejendommen er klassificeret som et “energimærke A” ejendom, hvilket betyder at ejendommen er særdeles velisoleret. Dette er opnået ved en gennemgribende renovering i 2010 med bla. inddragelse af 1. sal og installation af jordvarmeanlæg. Herudover er alle vinduer og terrassedøre i stueetagen udskiftet i år 2018-2020, og der er netop i år 2020 monteret et 6 KW solcelleanlæg

Fibernet er indlagt med mulighed for 1000/1000 Mbit/s

Der er kun 4 min.’s kørsel til skole og børnehave – alternativt holder skolebussen lige uden for indkørslen. Her findes ingen stoppesteder 🙂

Links: Skole og børnehave m.v.

Skitsetegning

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Detaljer

Updated on maj 25, 2022 at 8:19 am

  Øvrige detaljer

  • Kontantpris: 0
  • Udbetaling: 0
  • Ejerudgift: 3.898
  • Brutto/netto: 0/0
  • Energimærke: A
  • Boligareal: 416 m2
  • Garage areal: 112 m2
  • Areal udelænge: 589 m2
  • Grundareal: 25.000 m2
  • Opført år : 1855

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1968
  • Liebhaverejendom, Landejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 8
  • Soveværelser
  • 3
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 416
  • 1855
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger