Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Liebhaverejendom Haderslev Dam

Damstien 22, 6100 Haderslev, Danmark
Solgt
Liebhaverejendom Haderslev Dam
Damstien 22, 6100 Haderslev, Danmark

Beskrivelse

Damstien 22, 6100 Haderslev

STOR LUKKET HAVE PÅ 1.975 KVM – DIREKTE TIL HADERSLEV DAM OG MED EGEN BÅDEBRO.

174 KVM – 4 VÆRELSER – KÆMPE KØKKEN/ALRUM + STUE – 2 BADEVÆRELSER.

Fantastisk beliggenhed – kun 10 min’s gang fra centrum – og direkte til Dammen med en stor og fuldstændig lukket have på 1.975 kvm, hvoraf det meste af haven er anvendeligt beliggende bag huset og ned til Dammen. Virkelig idyllisk med solrige terrasser, store træer der danner skygge, når solen bliver for hård og masser af stemning med egen bådebro og hyggelig lille pavillon ved søen.

Haven er velanlagt og meget let at passe – der er trukket strøm helt ned til vandet, og om aftenen kan man fra terrassen nyde synet af de tændte havelamper hele vejen ned gennem haven og ned til Dammen. Der er anlagt flere terrasser rundt om huset, og facaden mod baghaven og Dammen er opført med et kæmpemæssigt glasparti, så alle herligheder næsten træder helt ind i stue og køkken/alrum.

Huset er opført i forskudte plan i den ene ende af bygningen. Således går man et halvt niveau op, hvor der er indrettet to værelser og et badeværelse. På samme måde går man et halvt niveau ned til en såkaldt kælder, hvor der er indrettet et stort badeværelse i marmor med muret bruseniche, masser af indbygningsskabe og gulvvarme. Herudover findes bryggers og viktualierum. Fra bryggers er der udgang til indkørslen. Såvel det øverste plan som kælderplanet er i åben forbindelse med resten af boligen, og de 30 kvm der anføres som kælder areal, benyttes til dagligt som en integreret del af boligen. I selve stueplanet findes først entré med garderobe og sorte gulvklinker, et mindre værelse og fordelingsgangen til de to øvrige plan. Det lille værelse kan i øvrigt udvides med en hems, hvis man ønsker et større børneværelse.  Fra fordelingsgangen kommer man ind i et kæmpemæssigt køkken / alrum (tidligere stue og køkken).

Køkkenet er opsat i år 2006 med hvide højglanslåger og er fra Modulia. Der er lagt stor vægt på komfort og funktionalisme, og der er ikke sparet på hverken plads eller på tilbehør / udstyr. Bordpladerne er i lys Corian og på den store arbejdsø er den udført som en broløsning med bordplade i begge gavlender. Gulvene er belagt med store lyse klinker, og der er lagt gulvvarme i hele rummet. Et stort vinduesparti med terrassedør giver adgang til “køkken-terrassen”, hvor der er sol fra sidst på formiddagen og resten af dagen. Bliver det for varmt i solen, kan en elektrisk markise hurtigt og let køres ud over det meste af terrassen.

Fra køkken / alrum er der delvist åbent til stuen, hvor der er bygget et kæmpemæssigt vinduesparti ud til baghaven og Dammen. Stuen har lofter til kip, og vinduespartiet er ført hele vejen op. Her oplever man et lysindfald langt ud over det sædvanlige, og får en fornemmelse af, at hele den skønne baghave næsten kommer helt ind i rummet. Gulvene er belagt med de samme flotte lyse klinker, som er anvendt i køkken / alrummet. Der er gulvvarme og en terrassedør med udgang til haven. Endvidere er der opsat en hyggelig brændeovn.

Bag stuen findes et soveværelse med vinduesparti mod baghaven og en terrassedør, så “morgen-strækkeren” kan foregå på den store terrasse med kik til Dammen. Soveværelset er indrettet i bygningen, der oprindeligt er opført som garage, og er således IKKE indregnet i boligarealet. Rummet anslåes til at udgøre ca. 16 kvm.

Foran huset er anlagt en stor flisebelagt indkørsel, og der er opført en stor dobbelt carport med plads til to biler + diverse. Den tidligere garage er blevet indrettet med et ca. 14 kvm stort hobbyværksted.

Huset opvarmes med naturgas, og der er for ca. 2 år siden installeret helt nyt gasfyr. Næsten alle vinduer er udskiftet i årene 2006 til 2009 – dog er stuens store vinduesparti fra slutningen af 90’erne. Udvendigt er inddækninger i zink, ligesom alle tagrender er udskiftet og opsat i zink.

Alt i alt et rigtigt velholdt hus med en beliggenhed og en stemning, der sjældent opleves.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:07 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1924
  • Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 6
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 1
  • Garage
  • 174

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger