Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Liebhaverbolig egen strand Fredericia

Kampmannsvej 35, 7000 Fredericia, Danmark
Solgt

Liebhaverbolig egen strand Fredericia

Kampmannsvej 35, 7000 Fredericia, Danmark

Beskrivelse

Kampmannsvej 35, 7000 Fredericia

DIREKTE TIL LILLEBÆLT – GRUND 2.806 KVM

TÆT VED LYSTBÅDEHAVNEN – GOD SANDSTRAND

GAMMEL OPVOKSET GRUND – HØJT BELIGGENDE I TERRÆN

BYGNINGER TIL RENOVERING – ELLER MÅSKE NY OPFØRELSE

BEBYGGET 205 KVM + GARAGE 54 KVM – SAMLET BOLIGAREAL 262 KVM

Gammel murermestervilla fra år 1928 – tilbygget med ekstra længe i år 1983 og dobbelt garage fra år 1990.

Grundstykket er på hele 2.806 kvm, og er højt placeret over vandet, hvilket giver en fantastisk udsigt over Lillebælt mod Fyn og Strib på den anden side af bæltet. Ejendommen er placeret midt på grundstykket, hvilket giver god plads ved indkørsel foran huset, og stadig en stor og ugeneret baghave mod vandet. Haven er velholdt, rimelig lukket og der er anlagt flere terrasser – både ved huset og bagest i haven mod bæltet. Fra haven går en skråning ned mod vandet – en skråning der p.t. er beplantet med træer og buske, og som tidligere har givet beboerne direkte adgang til stranden via en trappe. Denne adgang skal dog retableres, hvis man vil ha den helt private sti til morgendukkerten.

Selve ejendommen trænger til et løft, men mulighederne er mange. Boligarealet er på 262 kvm foruden en mindre kælder på 24 kvm. Den ældre del af ejendommen er opført i 2 plan + kælder, og den resterende del fra år 1983 er opført i et plan. Indretningen er med 3 toiletter og 2 badeværelser – det ene med sauna. I stueplanet findes 3 stuer og separat køkken, hvilket giver god mulighed for sammenlægning til køkken/alrum og stadig bevare stuen adskilt. Såvel stue som køkken/alrum vil således ha udgang til baghaven og hermed udsigt til Lillebælt. Adgang til haven fra den ene stue sker i øvrigt via en sød lille karnapstue, der samtidig fungerer som tagterrasse på 1. sal. Herudover findes i stueplanet 3 værelser badeværelse og 2 toiletter. 1. salen er indrettet med 3 værelser og et badeværelse. Det ene værelse på 1. sal har en skøn tagterrasse direkte mod Lillebælt.

Indretningen giver mange gode muligheder for den store familie eller for familien, der måske også vil ha erhverv i hjemmet. Er du til vandsport eller vil du bare gerne nyde livet ved stranden, kan vi anbefale at du kikker forbi – stranden foran huset er særdeles fin (se billeder).

Foran huset er anlagt indkørsel og opført en garage med 2 rulleporte. Garagen er på 54 kvm hvoraf de 13 kvm er indrettet som et separat redskabsrum. Garagen er opført i mursten med tegltag, og der er gode muligheder for nyindretning / evt. isolering m.v.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:07 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2035
  • Liebhaverejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 9
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 262
  • 1917
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger