Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Landejendom Grejsdalen Vejle, liebhaveri med jagt

Bøgeagervej 56, 7100 Vejle, Danmark
Solgt
Landejendom Grejsdalen Vejle, liebhaveri med jagt
Bøgeagervej 56, 7100 Vejle, Danmark

Beskrivelse

Bliv ét med naturen i områdets smukkeste baghave på 54.690kvm / 119.979 kvm.
Stor gammel skov, søer, kløfter, store niveauforskelle i terræn, masser af vildt – spændende naturoplevelse.
Alt dette og meget mere – kun 4 km fra Vejle Centrum.

Absolut sjældent udbudt ejendom opført i år 1870, højt beliggende i spændende og meget kuperet terræn. Bøgeagervej snor sig idyllisk op fra bunden af Grejsdalen og op til ejendommen – en stigning på mere end 70 meter, hvor man kører gennem gammel bøgeskov, der virkelig sætter sit præg på de hyggelige omgivelser. En tanke melder sig her, og man undrer sig over, at der kun er ganske få kilometer til Vejle centrum (4 km i luftlinie). Her hersker absolut fred og ro samtidig med, at der med bil er mindre end 10 minutters kørsel til motorvejsnettet og en halv times kørsel til lufthavnen. Mod syd/øst ligger skellet også direkte til bygrænsen og samtidig er skellet i nord/vest mod Lerbæk Gods.

Ejendommen er fordelt på 2 matrikler på i alt 119.979 kvm, hvoraf 78.289 kvm er fredskov. Ejendommen spænder over store plæner og en hyggelig sø, som er pænt anlagt med små buede broer og små øer – både med og uden adgang af hensyn til vildtet. Herudover tilhører en del både ældre og nyere tilplantet skov – primært bøge- og granskov. Gennem grundstykket går en kløft, som er med til at give ejendommen sit markante særpræg. Her er der er bygget broer og nogle steder fældet store gamle træer, der herefter har givet flere muligheder for at krydse kløften. Udover en fantastisk smuk prydhave er der tillige indrettet frugthave, og der er ved beplantningen gjort rigtigt meget ud af at tiltrække vildtet. Bygningerne er højt placeret, og niveauforskellen fra bunden af matriklen og op til bygningernes placering udgør ca. 70 meter, så der er selvsagt en flot udsigt over Grejsdalens skovarealer – et syn man bl.a. kan nyde fra ejendommens terrasse i baghaven og i særdeleshed fra terrassen på 1. sal af stuehuset.

Havens søer tiltrækker råvildtet når de skal have slukket tørsten, og i søerne findes der bl.a. ål, ørreder og koikarper – for ikke at glemme andefamilien. Haven er beplantet med alt, hvad fuglevildt og andet vildt kan begære i et overdådigt paradis af forskellige bær, frugter og nødder. Kort sagt et sandt paradis for den køber, der også gerne selv vil fremstille lækkerierne til køkkenet.

Stuehuset er opført i år 1870 og er bebygget på 140 kvm. Loftetagen er på 100 kvm (BBR har dog kun registreret de 32 som beboelse, men etagen er fuldt udnyttet). Længen er holdt i gammel stil med synlige bjælker, høje paneler og rå ydermure. Alt fremtræder i smuk gammel stil og oser simpelthen af charme. For de rigtige øjne en virkelig perle, hvor der dog stadig er masser af muligheder for, at køber kan sætte sit eget præg på indretningen.

Østfløjen er opført i år 1988, men i fuldstændig samme byggestil som den øvrige ejendom. Bygningen er 147 kvm i planet, og der er i 1994 indrettet et par kontorer med toilet og tekøkken på i alt ca. 46 kvm. Herudover findes en rummelig garage med tilhørende stort værksted og efter garagen er der indrettet hestestald med 3 bokse. 1. salen er uudnyttet, men lige klar til at indrette. I gavlenden findes en udvendig brandtrappe med adgang til 1. salen, således at der er separat indgang. Det anslåes løst at kunne blive indrettet til omkring 120 – 140 kvm lokale til evt. erhverv, gildesal el. lign. For enden af bygningen er indrettet en udendørs “Jægerstue”, hvor man samles efter jagten eller til andre festlige sammenkomster.

Vestfløjen er opført i år 1870, og der er bl.a. indrettet et par værelser, et køkken og et badeværelse. Sælger gør opmærksom på, at indretningen ikke er godkendt til beboelse. Herudover fungerer bygningen som fyrrum, maskinrum og opbevaring. Der er installeret et stort brændefyr og det skal nævnes, at man er selvforsynende med brænde. 1. salen af bygningen er uudnyttet loftrum.

Her er kort sagt tale om en helt speciel ejendom med et utal af anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænserne.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:09 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1752
  • Jagtejendom, Lystejendom, Liebhaverejendom, Blandet bolig og erhverv, Landejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 7
  • Soveværelser
  • 3
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 228
  • 1878
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger