Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Landejendom egen strand Middelfart

Svenstrup Strand 5, 5500 Middelfart, Danmark
Solgt

Landejendom egen strand Middelfart

Svenstrup Strand 5, 5500 Middelfart, Danmark

Beskrivelse

Svenstrup Strand 5, 5500 Middelfart

FJORDGAARDEN – EN UNIK LANDEJENDOM MED EGEN STRAND OG UDSIGT TIL LILLEBÆLT

Direkte til Gamborg Fjord og med udsigt over Føns halvøen, Svinø og Lillebælt – velbeliggende lige syd for Fænøsund ved Middelfart. Absolut fred og ro og med kun ca. 5 minutters kørsel til Middelfart centrum, Marinaen og Lillebælt golfklub. Tæt på motorvejsnettet med ca. 2 timers kørsel til København, 1 times kørsel til Århus og ca. 50 minutters kørsel til Billund lufthavn.
Grundstykket er på knap 2,4 ha. og selve ejendommen er højt beliggende ca. 16 meter over vandet og omkring 250 meter fra strandkanten. Herfra findes den flotteste udsigt over Lillebælt og de mange kystlinier omkring Føns og Svinø. Ejendommen er vendt mod syd / vest, så der er sol hele dagen, og ved aftentide oplever man de smukkeste solnedgange man kan ønske sig.

Ca. 1,5 ha agerjord er bortforpagtet og en lille del af strandarealet er udlejet til Middelfart kommune, der har anlagt en lille rasteplads for badegæster. Resten af strandarealet ligger helt privat og med egen badebro. Ved stranden ligger herudover 3 små sommerhuse – “strandhytterne”. De to er fast udlejede, mens det tredje benyttes af ejeren selv. Strandhytten er beliggende kun ganske få skridt fra vandkanten, men er placeret på en skråning, så den ligger højt. Foran hytten er opført en stor træterrasse, hvorfra man kan nyde lyden af bølger og den smukkeste udsigt over bæltet.

Selve ejendommen fremtræder i rigtig fin stand med pudsede facader og sortglaseret tegltag på stuehuset. Sælger har erhvervet ejendommen for 17 år siden, og har løbende gjort en del ved såvel stuehuset som ved udelængerne.

Den tidligere stald er ombygget til en stor garage på ca. 252 kvm, idet en del af laden er lagt til denne del. I garagen er der bl.a. støbt nyt gulv med isolering og et slidstærkt Epoxy lag – perfekt til sælgers anvendelse for veteranbiler, men mulighederne er mange. Ladens resterende areal på ca. 123 kvm har porte på begge sider af bygningen. På bagsiden findes to store porte i fuld højde, således at selv store / høje maskiner, både eller andet med anseelig højde kan komme ind. I den sidste del af laden, er der bl.a. indrettet en pæn stor garage (til en enkelt bil). Fra garagen er der lavet en indvendig port ind til et tilstødende værksted, således at bilen kan køres helt ind i værkstedet. Værksted og garage er samlet ca. 116 kvm. Værksted og garage har som den store garage fået gravet gulvet ud, nyt gulv er lagt med isolering og et slidstærkt epoxy lag. I værkstedet er der bl.a. installeret en brændeovn, så der holdes en god varme i vinterhalvåret. Fra værkstedet er der indgang til en stor mellemgang med adgang til stuehuset og til stuehusets kælder.

Taget på begge udelænger er blevet udskiftet med cement teglsten i sælgers ejertid.

Stuehuset er på 215 kvm fordelt på stueplan og 1. sal. Herudover findes kælder på 67 kvm med vaskerum, fyrrum, viktualie m.v.

Kælderen fremtræder rigtig pæn med klinkegulve, men lofthøjden er begrænset.

Stuehuset fremtræder meget præsentabel, og allerede ved ankomsten til ejendommen bliver man betaget af de flotte allé træer, der byder velkommen på vejen ind på ejendommens gårdsplads. En flot trappe fører op til hoveddøren, og en stor og lys entré byder velkommen til en helt speciel ejendom. Huset har 3 stuer en-suite – alle vendt mod syd/vest og mod vandet. Fra den midterste stue er der udgang til en udestue på 33 kvm, der er opført i fuld harmoni med stilen i det gamle hus. I udestuen er der lagt gulvvarme med klinkegulv og alle ydervægge er opført i glas. Der er selvsagt altid rigtig meget lys, og med det faste tag kan man benytte udestuen hele året – uden at fryse om vinteren, og uden at blive stegt om sommeren. Udestuen er ikke medregnet i boligarealet på 215 kvm, og er ikke som sådan bygget til vinterbrug. Til gengæld benyttes den flittigt i både tidlig og sen ydersæsson.

Spisestuen er lagt sammen med køkkenet, således at man oplever et stort køkken/alrum, hvor der fra spiseafdelingen er udsigt mod bæltet imod syd/vest og mod Svinø mod syd/øst. Køkkenet er udført i egetræ i høj kvalitet, og er ca. 12 år gammelt. I stueetagen findes i øvrigt et soveværelse med tilhørende badeværelse.

1. salen indeholder et repros, 3 værelser, en lille stue og et nyere badeværelse. Stuen er bygget ud i kvisten, som sælger har opført i forbindelse med, at der blev lagt nyt tag på huset, og der er installeret brændeovn i stuen. Stort set hele 1. salen er lavet om i forbindelse med renoveringen. Der er lagt ekstra isolering ind i taget, badeværelse er udført med vådrumsløsning, nye vægge m.v.

Der er her tale om en helt speciel ejendom, både hvad angår beliggenheden, men også i vedligeholdelsesstandard.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:08 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1919
  • Lystejendom, Liebhaverejendom, Blandet bolig og erhverv, Landejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 8
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 215
  • 1901
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger