Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00
Solgt Jylland Vestjylland
Gammel skole Jylland
Lydumvej 93, 6830 Nørre Nebel
 • 0

Beskrivelse

Lydum gamle skole bestående af 3 meget flotte renoverede rødstensbygninger + gymnastiksal + 2 nabo villaer og 18.000 kvm jord.

Her er tale om 4 ejendomme, der sælges samlet til investor, udlejer eller til boligsøgende der gerne vil drive B&B, lave galleri, udstillinger og andet kulturelt – eller har helt andre gode idéer til udnyttelse af de smukke gamle bygninger. Området er specielt velegnet til beskæftigelse indenfor turisme.

Den perfekte løsning for flere generationer. Lydumvej nr. 93 og 95 er to separate ejendomme, men både grundstykker og bygninger hænger sammen i en helhed, hvor det giver rigtig god mening at holde de to ejendomme samlet. Nr. 93 er tidligere forstanderbolig og er i dag indrettet med 173 kvm boligareal i 2 plan. Nr. 95 på samlet 250 kvm bolig er indrettet med henblik på udlejning til turister. Huset er opdelt i 3 lejligheder med hvert sit køkken, bad og stue/værelser. Under nr. 95 er der fuld kælder på ca. 150 kvm.
Skolebygning og gymnastiksal på hhv. 130 kvm og 120 kvm er smukt placeret mellem de to beboelsesejendomme. Her er der rige muligheder for kreative udfoldelser, hobbies, udstillinger, erhvervs virksomhed el.lign.
Bag ejendommene ligger størstedelen af det i alt ca. 17.000 kvm store grundstykke. Her kan holdes husdyr, laves boldbaner, indrettes have, minigolf og meget, meget mere. Det har tidligere være på tale, at udstykke ca. 3.000 kvm til 3 byggegrunde bagest på grundstykket. Såfremt dette projekt gennemføres vil de 3 grunde få en separat indkørsel, som ikke får indflydelse på det resterende areal.

Lydum er beliggende i kort afstand fra Vesterhavet, Ringkøbing Fjord, Nymindegab og Nørre Nebel – her er gode indkomstmuligheder på turisme. Nymindegab og Gammelgab byder to af området smukkeste strande, og ligger begge kun 15 min.’s kørsel fra ejendommen. For naturinteresserede ligger Tippernes store fuglereservat også indenfor 15 minutter, og Blåbjerg Plantage strækker sig langs klitterne helt fra Henne Strand og til Nymindegab – her findes bl.a. motionsstier og cykelstier både rundt i skovene og langs klitterne, hvor de fortsætter de næste 20 km helt op til Hvide Sande og herefter videre mod Søndervig.

Er det vandsporten der trækker ligger Bork Havn kun 10 min.‘s kørsel fra Lydumvej. Her samles alle surf-entusiaster, idet det lave fjordvand i bunden af Ringkøbing Fjord er perfekt – både for begyndere og for de mere trænede.

Bygningerne fremtræder i rigtig flot stand. Der er de seneste år gennemført restaureringer af stort set alle facader på nr. 93, nr. 95 og på skolebygningen og gymnastiksalen. Tage og vinduer på disse bygninger er generelt også indenfor nyere dato.
Indvendigt findes mange sjove og kunstfærdige udsmykninger, og rummene emmer af den gode stemning fra et sommerland tæt ved Vesterhavet.

De senere år har bygningerne gennemgået en større renovering indendørs – dog er ikke alt afsluttet, så køber kan stadig ha’ indflydelse på den endelige indretning.

De to villaer – Lydumvej nr. 83 og nr. 84 – er placeret som direkte nabo og genbo til den gamle skole. Villaerne er begge indrettet med udlejning til turister for øje. Begge bygninger fremtræder i almindelig pæn stand.

Flexbolig ordningen kan i øvrigt anvendes på alle ejendommene, idet Varde Kommune ikke håndhæver en bopælspligt.

Et overblik over den samlede ejendom :

Lydumvej 93 
:

– Forstanderbolig i 2 plan – i alt 173 kvm bolig

– Skolebygning i ét plan, med meget store og højloftede rum – i alt 130 kvm + loft (ej udnyttet)

– grund på 1.393 kvm

Lydumvej 95 :

– Lærerbolig i 2 plan indrettet med 3 lejligheder på hhv. 95 kvm, 105 kvm og 56 kvm + hems

– gymnastiksal på 120 kvm

– grund på 15.528 kvm – mulighed for dyrehold og mulighed for udstykning af 3 byggegrunde

Lydumvej 83 :

– Nabovilla i 2 plan på i alt 111 kvm

– grund på 897 kvm

Lydumvej 84 :

– Genbovilla i 2 plan på i alt 135 kvm

– grund på 791 kvm

Ring og hør nærmere om de uendelige muligheder, der findes i disse smukke gamle bygninger – tlf. +45 30 50 60 00

Skitsetegning

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Detaljer

Updated on maj 25, 2022 at 8:43 am

  Øvrige detaljer

  • Kontantpris: 0
  • Udbetaling: 0
  • Ejerudgift: 4.517
  • Brutto/netto: 0/0
  • Bygningsarealer og grundarealer: Se nederst i beskrivelsen
  • Stuer: 12
  • Soveværelser: 15
  • Badeværelser: 8
  • Ej indrettet: Skolebygning og gymnastiksal

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 437
  • Liebhaverejendom, Blandet bolig og erhverv, Investerings- og projektejendom, Landejendom, Liebhaverbolig, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 27
  • Soveværelser
  • 8
  • Badeværelser
  • 675
  • 1930
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger