Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Fly Gamle Skole Skive – Liebhaveri

Dåsbjergvej 75A, 7800 Skive, Danmark
Solgt Lignende søges
Fly Gamle Skole Skive – Liebhaveri
Dåsbjergvej 75A, 7800 Skive, Danmark

Beskrivelse

FLY GAMLE SKOLE VED SKIVE – STOR TO-FAMILIES VILLA – 464 KVM BOLIG

HØJLOFTET (KNAP 4 METER) ERHVERVSBYGNING – 87 KVM

3 HESTEBOKSE OG UDHUSE M.V. – 112 KVM

CARPORT – 42 KVM

STOR GRUND – 4.744 KVM

HISTORISK OG SOLIDT BYGGERI – FLY GAMLE SKOLE FRA 1920

Det oser af charme, sjæl og historie når man træder ind i den gamle skole i Fly – og alligevel befinder vi os i en moderne 2 families ejendom, der langt hen ad vejen opfylder de nutidige krav til indretning, energikrav og meget, meget mere.

I ejendommens kælder er installeret et pillefyr, og bag udhuset er der i år 2012 opsat et 39 kvm stort solcelleanlæg på 6 kW.

Sælger har gennem sin løbende renovering af ejendommen (ejertid ca. 22 år), lagt stor vægt på at bevare den oprindelige charme og det rustikke præg på bygningerne – og på den måde skabt en rigtig god harmoni mellem datidens store, højloftede rum og nutidens krav til store økkener, alrum m.v.

Ejendommen er indrettet til 2 familier med en stor og en mindre lejlighed – men der er mulighed for at ændre den indvendige indretning, og lave fordelingen anderledes såfremt dette ønskes. Øverst i ejendommen findes et stort uudnyttet loftrum, hvortil der er adgang via trappe fra 1. sal.

Evt. mulighed for liberalt erhverv både i boligbygning og i den gamle gymnastiksal.

Ejendommen er beliggende midt i Fly på en stor hjørnegrund, og via en præsentabel indkørsel bliver man ledt ind i en stor gårdsplads omgivet af hovedbygning, tidligere gymnastikbygning og udebygningen med hestebokse. Ind mod gårdspladsen er anlagt en stor terrasse med adgang til såvel hovedbygningen som til den tidligere gymnastikbygning. Hovedbygningen har 2 indgange, således at hver lejlighed er adskilt. Begge lejligheder er indrettede på begge etager, men der er rig mulighed for at ændre indretningen – alt efter behov og ønsker.

Den ene indgang leder os ind i en entré, hvor der er åbent til 1. sal (dog uden trappe) – men man får et view til 1. salens trappe videre til loftrummet. Fra entré er der indgang til et stort og lækkert køkken/alrum, som er indrettet med en kæmpe arbejdsø i midten udført i hvide elementer og massiv egetræs bordplade. Væggene i alrummet er delvist pudsede, og delvist er de gamle smukke mursten gjort synlige. De rå vægge fremhæver sammen med plankegulvene og de gamle afsyrede fyldningsdøre det rustikke look i rummet. De høje lofter (ca. 2 m), store vinduespartier og rummenes volumen giver samtidigt et godt lysindfald og en rigtig god rumfornemmelse. I køkken/alrum findes en dobbelt terrassedør med udgang til terrassen foran huset. En stor åbning fra køkken/alrummet til den første stue giver ekstra lysindfald, og der er således vinduer på tre sider. Efter stuen findes spisestue og en mindre stue / kontor – og alle 3 stuer er forbundne en-suite med dobbelte gamle og afsyrede fyldningsdøre. Fra køkken/alrum findes også direkte adgang til spisestuen. Efter kontoret er der en trappehall med adgang til 1. salen og med udgang til haven på den anden side af huset. Herudover er der indgang til een af de store gamle skolestuer, hvor der er indrettet hobbyrum med billard bord m.v. – et kæmpe rum med uanede muligheder, hvor sælger igen har synliggjort de rå vægge og dermed givet rummet et fantastiskt rustikt look. En flot gammel trappe leder til 1. salen, hvor der er indrettet 2 stuer en-suite adskilte med gamle dobbelte og afsyrede fyldningsdøre. Bag stuerne findes mellemgang med adgang til et stort soveværelse, et kontor og et badeværelse. Via mellemgangen er der udgang til trappen til loftrummet.

Lejlighed nr. 2 har ligeledes indgang fra gårdspladsen. Entréen er kombineret med trappehall til 1. sal – en smuk gammel trappe, der står i original stand fra år 1920. I stueetagen er der her indgang til et ekstra soveværelse samt et gæstetoilet. I øvrigt er der ligeledes indgang til den tidligere nævnte skolestue tilhørende lejlighed nr. 1. På 1. salen er der indrettet en stor stue i åben forbindelse med køkken. Dette meget store rum er oprindeligt også en skolestue og man får igen en rigtig god rumfornemmelse og masser af lysindfald fra de store vinduespartier. Bag køkkenet findes et stort soveværelse og direkte adgang til badeværelse. Ved siden af stuen findes endnu et værelse / kontor.

Den tidligere gymnastikbygning er p.t. indrettet med et bryggers med vaskefaciliteter, et værksted og et stort hobbyrum (tidliger gymnastiksal). Bygningen er opvarmet og forsynes fra pillefyret i hovedbygningens kælder. Lofthøjden er knap 4 meter, så her er mange muligheder.

I år 1949 er opført endnu en bygning, der ligeledes er renoveret løbende og som p.t. er indrettet med 3 hestebokse samt flere opbevaringsrum.

Detaljer

Updated on august 7, 2021 at 3:15 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1961
  • Liebhaverejendom, Blandet bolig og erhverv, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 13
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 464

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger