Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Ejerlejlighed uden bopælspligt Ørestaden

Porthuset, 2300 København, Danmark
Solgt Lignende søges Uden bopælspligt
Ejerlejlighed uden bopælspligt Ørestaden
Porthuset, 2300 København, Danmark

Beskrivelse

SOLGT.
LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT I ØRESTADEN

Super lækker 3 værelses lejlighed beliggende i Porthuset på 3. sal i sidebygning tilbagetrukket fra Ørestads Boulevard.

Lejligheden fremtræder meget lys og lækker med høje vinduespartier i alle rum. Indretningen er absolut luksuriøs med flotte lyse trægulve og gulvvarme i alle rum. Køkkenet er udført grå elementer fra Bulthaup – med et virkeligt lækkert finish / design – og alle hvidevarer i køkkenet er af mærket Gaggenau ……. så der er ikke sparet nogen steder.

Indgangspartiet og garderoben findes i midten af lejligheden, hvor der også er indgang til lækkert badeværelse. Badeværelset er udført i mosaik og brusenichen er udstyret med såvel håndbruser og stor bruser for oven. Herudover er der indbygget vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af mærket Siemens. Fra entre går man ind i køkken/alrummet, hvorfra der er udgang til en altan i hele rummets bredde – indretningsmæssigt er der tænkt over mulighederne og det store vinduesparti er udstyret med terrassedøre i begge sider af rummet. Ved siden af køkken/alrummet findes separat stue, hvorfra der ligeledes findes udgang til altan – og som i køkkenet igen med terrassedøre placeret i hver sin side af stuen. Begge altaner i køkken/alrum og i stuen er vendt mod syd/vest, og der er sol hele eftermiddagen / aftenen. Udsigten er mod et grønt areal vendt mod naboejendommen og ud over villakvarter. Modsat entréen findes rummeligt soveværelse med vinduespartis mod gårdanlægget.

Ejendommen er beliggende kun 5 min.’s gang fra Fields og ti minutter med Metroen bringer dig til København City.

Indenfor et par minutters gang fra lejligheden findes flere parkeringshuse, og med et månedsabonnument til Ørestad City har man mulighed for at parkere i alle huse i Ørestad City – incl. p-huset i Fields. Prisen ligger på ca. kr. 700 pr. måned, og yderligere info kan hentes på www.byoghavn.dk

Denne lejlighed sælges af udlænding og er som nævnt uden bopælspligt – fremstår således absolut velholdt og lige til at flytte ind i.

Ring til os allerede i dag for en fremvisning – Warming Bolig har åbent for telefonerne alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 10.00 – 20.00

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:06 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: Porthuset, 2300 København
  • Ejerlejlighed, Luksussommerhus, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 1
  • Soveværelse
  • 1
  • Badeværelse
  • 82

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger