Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Ejerlejlighed uden bopælspligt Havnevigen Islands Brygge

Rundholtsvej 26, 2. 4., 2300 København S
Solgt Lignende søges Uden bopælspligt

Ejerlejlighed uden bopælspligt Havnevigen Islands Brygge

Rundholtsvej 26, 2. 4., 2300 København S

Beskrivelse

ISLANDS BRYGGE – UDEN BOPÆLSPLIGT

HAVNEVIGEN – ØSTTÅRNET PÅ 2. SAL

7 MINUTTER FRA RÅDHUSPLADSEN

ROLIGT BELIGGENDE

VED HAVNEVIGENS STRAND- OG BADEFACILITETER

TÆT VED HAVNEBUSSEN MOD KØBENHAVN CENTRUM / NYHAVN

NABO TIL DIVERSE ROKLUBBER

TÆT PÅ FÆLLEDENS GRØNNE OMRÅDER

Bo tæt på Rådhuspladsen, et stenkast fra vandet, og få minutter fra de grønne arealer på Amager Fælled. Mærk byens puls og nyd samtidig roen på en 57 kvm stor altan, eller i liggestolen på Havnevigens strand efterfulgt af en dukkert i Vigens store bassin. Her er tale om en 3 værelses lejlighed på 115 kvm + 57 kvm altaner / terrasser. Du kan veksle mellem byens puls og områdets ro på få minutter, og så kan du hoppe i vandet eller kajakken få meter fra din bolig. Du behøver ikke at køre i bil eller tænke på metro for at kikke ind til centrum – havnebussen sejler få minutter fra lejligheden, og bringer dig hvorhen i Københavns Centrum du har lyst.

Stedet er Islands Brygge – det er her, du oplever én af hovedstadens mest attraktive bydele med nye boliger, caféer, havnepark med svømmebassin, grønne områder, roklubber, kulturhus og en bred vifte af spændende tilbud til både børn og voksne. Oplev den hyggelige stemning i de små kajak klubber og lystbådehavne, hvor du f.eks. kan afprøve dine evner inden for kajakpolo. Havnevigens kunstige sandstrand findes ét minut fra din hoveddør, og det er her at du napper et forfriskende havnebad.

Kulturhuset giver dig mulighed for at opleve bl.a. koncerter, film, tango og zumba samt spændende aktiviteter for børnene. Vil du hellere have en hyggestund med de nærmeste, kan du besøge de mange caféer på bryggen, der indbyder til afslapning med godt til ganen.

Bag ejendommen ligger en Rema 1000 mindre end ét minut til fods, mens Fisketorvet ligger lige over bryggebroen kun ca. 5 minutters gang ad Islands Brygge. Du også stå på havnebussen, der sejler til nyhavn og Kongens nytorv på bare 15 minutter.

Lejligheden indeholder entré med adgang til et rummeligt og lækkert badeværelse med store 60×60 cm sorte klinker på gulvet og med hvidpudsede vægge. Her er naturligvis gulvvarme. En stor bruseniche i glas sætter et elegant præg på rummet sammen med vask- og skabsarrangement fra Invita. På badeværelset findes i øvrigt vaskemaskine og tørretumbler.

Fra entré er der adgang til køkken/alrum og stue – begge i åben forbindelse med hinanden. Rummet er stort og meget lyst idet alle vinduer er ført helt ned til gulvet, og således har fuld højde. Fra rummet er der to udgange til terrasserne som er delvist overdækkede. Køkkenet er udført i hvide låger fra Invita og alt er meget funktionelt indrettet.

For enden af stuen findes en mellemgang med indgang til begge soveværelser. Det første værelse har udgang til terrassen mod nord/vest. Det andet værelse har udgang til terrassen både mod nord/vest og mod nord/øst, hvor morgen solen kan nydes med en forfriskende kop kaffe.

Lejligheden er kun to år gammel og har udelukkende været benyttet lejlighedsvis – den er selvsagt særdeles velholdt og fuldstændig indflytningsklar.

Har du bilen med parkerer du den trygt i ejendommens aflåste parkeringskælder, hvor der også findes cykelparkering og pulterum til lejligheden. En lille fiks nøglering med en sender åbner døre og porte i ejendommen for dig, så du ikke skal famle efter nøgle. Elevator fører dig fra parkeringskælder til udgang eller til lejligheden på 2. sal.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:06 pm

  Øvrige detaljer

  • Terrasse / Altan: 57 m2

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2146
  • Ejerlejlighed, Liebhaverbolig, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 3
  • Soveværelser
  • 1
  • Badeværelse
  • 1
  • Garage
  • 115
  • 2007
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger