Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Ejerlejlighed Nyhavn København Uden Bopælspligt

Nyhavn 31E, 1051 København, Danmark
Solgt Lignende søges Uden bopælspligt
Ejerlejlighed Nyhavn København Uden Bopælspligt
Nyhavn 31E, 1051 København, Danmark

Beskrivelse

Ejerlejlighed Nyhavn Uden Bopælspligt – SOLGT.

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT I HJERTET AF KØBENHAVN.

Roligt beliggende tilbagetrukket fra det pulserende liv i Nyhavn og stadig på den sjove side – i en smuk gammel ejendom opført i år 1900 med nyindrettede lejligheder (indrettede i år 2012) med et rigtigt hyggeligt gårdmiljø og en atmosfære, der virkelig emmer af bylivet i det indre København.

Her er du tæt på alt og kan indenfor få minutters gang nyde såvel havnemiljøet, strøget, det kongelige teater og alle de kulturelle oplevelser, som København byder på. Du kommer det simpelthen ikke nærmere.

Lejligheden har siden indretningen/opførelsen i år 2012 udelukkende været anvendt lejlighedsvist under sælgers ophold i København, og fremtræder således som fuldstændig ny og uden slitage – du kan rykke direkte ind uden at bekymre dig om andet end indretningen.

Hele miljøet omkring lejligheden er istandsat og både gårdanlæg, facader på omkringliggende bygninger og opgang fremtræder lækkert og imødekommende – der er naturligvis også elevator i opgangen.

Lejligheden indeholder entré med garderobe og indbygningsskabe med låger i højglans hvid og masser af plads. Via lille mellemgang føres man forbi et værelse / kontor samt badeværelse og ind i et stort køkken/alrum. Badeværelset er rummeligt og lækkert indrettet med væghængt toilet og Svane elementer i højglans hvid og skuffer med soft-luk. Der er installeret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkken/alrummet er indrettet i åben forbindelse med stuen og man har en rigtig god rumfornemmelse. Køkkenet er et Svanekøkken i højglans hvid, og såvel køle/fryseskab som opvaskemaskine er integrerede i de flotte låger. Alle låger/skuffer er med soft-luk og overskabene er alle med push-ud beslag – og således helt uden greb. Bordpladen er komposit stenplade. Alle hårde hvidevarer i køkkenet er af mærket Siemens. Alt fremtræder absolut elegant og i en høj standard.

For enden af stuen findes indgang til soveværelse. Indgang til værelset er forsynet med en dobbelt glasdør, der giver et ekstra lysindfald fra den franske altan i soveværelset.

Alle gulve i lejligheden er udført i egetræ – 19 cm brede lamelplanker fra Norplank. Gulve fremtræder som helt nye med en glød, der giver en rigtig god kontrast til de hvide facader i køkken og stue.

Til lejligheden hører i øvrigt et kælderrum og der er cykelparkering i ejendommens kælder.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:06 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1955
  • Ejerlejlighed, Uden bopælspligt
  • Ejendoms type
  • 2
  • Soveværelser
  • 1
  • Badeværelse
  • 96

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger