Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Direkte til Store Dyrehave Nordsjælland

Engstien 9, 3400 Hillerød, Danmark
Solgt Lignende søges

Direkte til Store Dyrehave Nordsjælland

Engstien 9, 3400 Hillerød, Danmark

Beskrivelse

MED HAVELÅGE DIREKTE TIL STORE DYREHAVE – ROLIGT FOR ENDEN AF BLIND VEJ.

Een af de allerbedste beliggenheder i det eftertragtede “Ny Hammersholt” – smukt placeret mellem Hillerød og Allerød, godt tilbagetrukket ad stille sidegade til den gamle vej, og med baghave direkte ind mod Store Dyrehaves store skovarealer. En perfekt beliggenhed for naturmennesker, sportsfolk og andre, der opholder sig meget i det fri.

Et helt igennem gedigent hus opført i år 1972 som et fuldmuret kvalitetsbyggeri i et plan på 208 kvm bolig med tilhørende carport m.v. Grundstykket er på godt 1.400 kvm, hvoraf en stor del er anlagt som terrasser hele vejen rundt om huset – herunder pool-område og flere delvist overdækkede hyggekroge.

Huset indeholder præsentabel entré med store lyse klinker på gulvene og garderobeskab med dobbelte spejllåger. Fra entréen er der indgang til et rummeligt værelse og til et gæstebadeværelse. Herudover er der direkte indgang til dagligstuen, der med sine mere end 75 kvm fungerer som såvel spisestue, dagligstue og pejsestue – stuen er indrettet som vinkelstue og der er masser af hygge og direkte udgang til flere såvel sydvendte som vestvendte terrasser og til baghaven. I stuen giver byggeriets høje kvalitet sig tydeligt til kende ved de synlige mursten, der står i fin kontrast til de lyse Pergo-gulve og de flotte lofter, der er udført i pommersk fyr. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet – køkkenet er dog indrettet som et lukket rum og med en hyggelig lille spiseplads. Køkkenet er udført i lyse låger i god kontrast til en mørk bordplade i granit. Alt emmer af høj kvalitet og man oplever en finish ud over det sædvanlige. Bag køkkenet findes et rummeligt bryggers med massser af god skabsplads, bord- og arbejdsplads og ikke mindst udgang til endnu een af husets terrasser – her med pool-område og overdækket del af terrassen. Alt er anlagt så det fremtræder rigtigt hyggeligt – og ikke mindst – let at passe.
Bag stuen findes en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 4 værelser, 2 badeværelser og en sauna. Det ene badeværelse og sauna hører specifikt til det store soveværelse idet der er direkte adgang. Det sidste badeværelse er p.t. indrettet som gæstetoilet, men der er gulvafløb og det kan let udnyttes som badeværelse. De 3 værelser har lyse Pergo-gulve, som i stuen – soveværelset er udstyret med massive bræddegulve i fyr. Det store badeværelse er udstyret med såvel bruseniche som med hjørnespa, og der er gulvvarme og håndklædevarmer (tilsluttet varmeanlæg på gasfyr).

Huset opvarmes delvist ved naturgas og delvist ved varmepumpe, som er installeret i stuen. Loftet er i vinteren 2012 blevet efterisoleret med yderligere 200 mm, således at den samlede isolering nu udgør 350 mm. Herudover blev elafgiften nedsat med 51 øre / kwh fra 1. januar 2013, så der forventes en væsentlig besparelse i forbrugsudgifterne fra 2013. I vinteren 2013 er huset yderligere blevet hulmursisoleret med 90 mm isolering.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:09 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 1809
  • Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 5
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 1
  • Garage
  • 208
  • 1975
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger