Salg af liebhaverboliger, liebhaverejendomme, landejendomme og luksussommerhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Byhus Middelfart liebhaverbolig

Knorregade 2, 5500 Middelfart, Danmark
Solgt Lignende søges

Byhus Middelfart liebhaverbolig

Knorregade 2, 5500 Middelfart, Danmark

Beskrivelse

MIDDELFART BYEJENDOM I SÆRKLASSE
SMUK GAMMEL BINDINGSVÆRK EJENDOM
EGEN LUKKET OG HYGGELIG GÅRD MED PORT
NÆNSOMT RESTAURERET – MED STOR RESPEKT FOR DEN GAMLE STIL
100 METER FRA HAVNEN – 200 METER FRA GÅGADEN
350 METER FRA SKOVEN

Centralt beliggende 100 m fra havnen, 200 m fra gågaden og lige overfor Sct. Nicolai Kirke.

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Knorregade og Gl. Vestergade – en smuk gammel hjørne ejendom bestående af 2 bygninger med egen lukket gårdhave og med port.

Et charmerende syn fra gadeniveau – at betragte det gamle byhus både med og uden bindingsværk, de gamle granittrappesten med smedejernsgelænder ved hver indgang, toppede brosten og stokroser langs husmuren. De gamle indgangsdøre er velbevarede og facaderne står rigtig flotte. Mange vinduer er skiftet indenfor 7-8 år – en del er i stedet blevet nænsomt restaurerede med henblik på at bevare det originale look. Taget er skiftet for ca. 20 år siden, så der er ingen udendørs vedligeholdelsesudgifter på vej. Indvendigt er hele huset blevet rømmet for ca. 8 år siden, der er gravet ud og isoleret fra bunden, installeret nyt varmesystem med gulvvarme i flisebelagte rum og nye el-installationer stort set overalt.

Indgang til huset sker via nr. 2B, og entréen virker lys og rummelig med hvidmalede brede plankegulve og trappe til 1. sal. Fra entré går man direkte ind i køkken/alrummet, hvor der er åbent til kip. De gamle loftbjælker og hanebåndspær er synlige, nænsomt pudsede og har fået en nøddefarvet behandling, som står i rigtig god kontrast til de hvidmalede lofter. Der er lagt store sandstens klinker på gulvene og der er gulvvarme i hele rummet. Køkkenet er et højkvalitets køkken fra Unoform. Det er udført i massiv egetræ og med tappede samlinger i skuffehjørner. Bordpladerne er udført i hvid corian og der er ingen synlige samlinger. Kogeøen er forsynet med 90 cm induktion, hvor alle plader automatisk indstiller sig på kogegrejets størrelse. Emhætten er nedfældet i bordpladen og kører langsomt op ved et let tryk på betjeningspanelet. Opvasker og køle/sval er integreret i de massive egetræslåger, og der er i arbejdshøjde indbygget såvel almindelig ovn som en ekstra programmérbar dampovn. Masser af ekstra sokkelskuffer giver mere plads, og man har således kunne undvære overskabe, hvilket har givet rummet et meget let og lyst udtryk. Alt i alt et fantastisk velfungerende køkken, hvor der ikke er sparet på noget – rundt regnet er der investeret en lille halv million i selve køkkenet, så kvaliteten er helt i top.

Fra køkkenet er der åbent til en TV-stue, som er indrettet på 1. salen. Adgang til TV-stuen sker via trappe i entréen, og adskillelsen mellem TV-stue og køkken/alrum er smukt og let udført med et elegant stålgelænder med egetræshåndlister. TV-stuen har ligeledes synlige hanebåndspær (nøddefarvede) og gulvene er hvidmalede plankegulve.

I køkkenet er der vinduer mod gårdhaven, og der er tillige udgang til det hyggelige miljø. Gården er anlagt med brosten og flere hyggelige kroge, hvor solen kan nydes. Herudover findes et stort overdækket areal, hvor sælger har indrettet en udendørs arbejdsplads for havesysler. Fra gården er der adgang til et værksted på 24 kvm og til et ekstra toilet. Via porten er der udgang til Gl. Vestergade.

Husets entré fungerer tillige som fordelingsgang mellem 2 rummelige værelser og et badeværelse. Badeværelset er udført i hvide fliser, og der er håndklædetørrer og gulvvarme der begge kører på fjernvarmen. Toilet er væghængt for at lette rengøringen. I entréen findes i øvrigt en stor gulvlem, og der er her adgang til en 28 kvm stor kælder. Det er en rå kælder med vægge i store kampesten, der er toppede brosten på gulvene og murede søjler til at understøtte bygningen. Her findes alle muligheder for at indrette det perfekte vinlager.

Efter køkken/alrum går man ind i Knorregade 2A. Et par trin ned og man befinder sig i en charmerende stue med hvidmalede plankegulve, synligt bindingsværk i vægge og smukke radiatorskjulere til at fuldende stilen. Alle vinduesåbninger er udført med skrå vinkler – både i stue og køkken/alrum – hvilket giver ekstra meget lys i rummene. Bag stuen findes et rummeligt soveværelse med eget stort flisebadeværelse. Badeværelset er udført i hvide fliser og med håndklædetørrer og gulvvarme på fjernvarmen. I soveværelset findes ligeledes smukke radiatorskjulere og hvidmalede plankegulve.

Bag soveværelset findes et stort brygger, der også er indrettet som arbejdsværelse / værksted. I forbindelse med bryggerset findes et ekstra lille rum, der fungerer som teknikrum og til opbevaring. Fra bryggers findes i øvrigt udgang til gårdhaven.

I den gamle port er der bygget en trappe til et stort uudnyttet loft. Loftet er indrettet med plankegulve og der er undertag under tegltaget, men der er ikke isoleret. Her er strøm og hejseværk, således at større genstande kan hejses op via loftlem i porten, og rummet har fungeret som værksted / lager for sælger. Loftet dækker hele ejendommen langs Gl. Vestergade og hen over stuen til køkken/alrummet i nr. 2B. I køkken/alrummet findes i 1. sals højde en gammel velbevaret dør ind til loftrummet. Her er dog ingen adgang p.t., og der er opsat isolering på bagsiden af døren. Døren er bevaret af dekorativt hensyn sammen med det synlige bindingsværk – men det giver samtidig flere muligheder for udnyttelse af det store areal på 1. sal.

Detaljer

Updated on april 11, 2021 at 2:08 pm

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Liebhaverboliger

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2102
  • Byhus, Liebhaverejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 6
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 1
  • Garage
  • 200

  Compare listings

  Compare
  Warming Liebhaverboliger
  • Warming Liebhaverboliger