Landejendom patricier stil – Billund – Give

Kr. 3.745.000 · Blandet bolig og erhverv · Til salg
Nedsat kr. 250.000 - februar 2016

Ejendommen

LANDEJENDOM I PATRICIER STIL

470 kvm repræsentativ bolig

162 kvm højloftet længe med mulighed for erhverv eller pladskrævende hobby.
Tidligere gymnastiksal – lager – kontor – badefaciliteter.

Tilstødende garage på 24 kvm – 14.544 kvm grund

1/2 TIME TIL VEJLE CENTRUM – 8 MIN. TIL BILLUND LUFTHAVN

Centralt beliggende kun 7 km fra Billund og 29 km fra Vejle centrum.

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1910, og har fungeret som skole med flere lærerboliger, skolestuer og en separat længe med gymnastiksal, tilhørende omklædning, baderum m.v. Ejendommen er i dag fuldstændig ombygget og renoveret, og fungerer som énfamilies ejendom med 470 kvm bolig og herudover 186 kvm længe med den tidligere gymnastiksal, garage m.v.

Hele ejendommen har under ombygningen fået lagt nyt tag, der er isat nye vinduer, pudset facader og indvendigt er hele hovedbygningen blevet ombygget. Der har været gravet ud, isoleret fra bunden og lagt gulvvarme i hele stue etagen i hovedbygningen, og alt fremtræder virkeligt flot og præsentabelt. I ejendommens hall, i badeværelser og i baggang / bryggers er gulve belagt med sort granit, der giver rummene et virkeligt eksklusivt look, og i resten af hovedbygningen er lagt gulve i massiv skibsplank i rustik ask med gummifuger. Gulvene er oliebehandlede og har en fantastisk flot glød. I en tidligere skolestue er der dog lagt parketgulve i stedet – (fruit-cases).

Der er indrettet store badeværelser både i stueplan og på 1. sal. Herudover findes ekstra toilet på 1. salen. Badeværelserne er begge udstyrede med spabade og separate brusenicher, og der er generelt masser af plads. Køkkenet er opført som et stort alrum i delvis åben forbindelse med stuen. Der er flere udgange til terrasser fra såvel køkken som fra stuen.

Fra hovedbygningens hall er der indgang til den tidligere gymnastikbygning, hvor der udover den højloftede gymnastiksal findes tidligere omklædningsrum, toilet og tidligere baderum – installationer i baderum er p.t. ikke tilsluttede, men mulighederne er her. Gymnastiksalen fungerer p.t. som lager, gulvene er parket. Der er isat nye vinduer og yderdøre for neden, og man har bevaret de store gamle vinduer øverst i salen, hvilket giver et rigtigt godt lysindfald. For enden af salen findes indgang til en tilstødende garage på 24 kvm.

Fra bryggers i hovedbygningen er der nedgang til en mindre kælder – meget velegnet til evt. vinkælder – rummet står p.t. ubenyttet. Herudover findes der fra husets hall endnu en nedgang til kælder, hvor der ud over et par disponible rum findes et fyrrum med pillefyr. Bag ejendommen er placeret en silo, således at pillefyret kan passe sig selv.

Kun 5 km fra ejendommen ligger Karlskov friskole, hvor der også findes børneinstitution – skolebussen kører lige forbi ejendommen, og friskolen underviser op til 9. klasse. Der findes flere skoler i området i såvel Elkjær, Filskov og Billund.

Ejendommens detaljer

Ejendommens data

 • Dato: 28/01/2016
 • Kontantpris: 3.745.000
 • Udbetaling: 190.000
 • Brutto/Netto: 18.243/14.960
 • Ejerudgift/md: 4.360
 • Grund areal: 14.544 m2
 • Bolig areal: 470 m2
 • Kælder areal: 60 m2
 • Udhus: 162
 • Garage areal: 24 m2
 • Erhvervs-areal: 162 m2

Plantegning

Stueplan

1. sal

Kælder / fyrrum

Vinkælder

Beliggenhed

Høgelundvej 34, 7323 Give

Dokumenter

  Peter Warming

  Warming Liebhaverboliger

  +45 30 50 6000
  +45 30 50 6000
  Alle ugens dage kl. 10 - 20

  Warming Liebhaverboliger. Landsdækkende liebhavermægler. Salg af liebhaverboliger og liebhaverejendomme i hele Danmark.

  Kontakt

  Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Lignende liebhaverejendomme (6)